Proefles lichtzwaard vechten met uitgebreide instructieS!

 

De vetste moves met een lichtzwaard? Dat kan al in onze proefles! 
We vertellen je graag meteen iets meer over deze geweldige sport tijdens een proefles met uitgebreide instructie. PROBEER HET NU VOOR SLECHTS €12.50!

 

Iedereen is welkom bij de Force Academy; of je nu man of vrouw bent, jong of oud en of je nou altijd al hartstikke sportief bent geweest of nog nooit een sport beoefend hebt, iedereen kan leren duelleren! Ook jij bent van harte welkom!

 

Voor wie is de proefles bedoeld? 

De proefles is voor iedereen die nieuw is bij de Force Academy. Maar vooral als je dit nog nooit eerder hebt gedaan heten wij je graag welkom in onze "Proefles", waarin we ons speciaal richten op de basis van het zwaardvechten: je leert een aantal basispassen en draaien, klemmen en klimmen komen aan bod en we sluiten af met een pas ondersteboven! Superspannend en vooral heel erg leuk, want zo leer je van alles een beetje wat de prachtige sport lichtzwaard vechten te bieden heeft: flexibiliteit, kracht, dynamiek en coördinatie, een tikkeltje lef maar bovenal heel veel sportief plezier!
Wie al bekend is met lichtzwaard vechten, kan er ook voor kiezen direct naar een reguliere les te gaan. 

Hoe ziet jouw proefles eruit?

We starten de les met een praatje om met elkaar kennis te maken!
Wij vinden het leuk te weten wie jij bent en wat je (eerdere) sportervaringen zijn en misschien heb je zelf ook wel vragen.

Hierna beginnen we met een gepaste warming-up om de spieren op te warmen, dit is nodig om blessures te voorkomen. Nadat het lichaam lekker opgewarmd is, is het tijd voor een aantal krachtoefeningen zodat de spieren sterker worden. De warming-up sluiten we af met rek- en strekoefeningen ter bevordering van de flexibiliteit. In totaal duurt dit ongeveer 20 minuten.

Vervolgens beginnen we aan het echte werk: vechten. Iedereen verspreidt zich en maakt even kennis met zijn of haar 'teamgenoot'. De docent legt het één en ander uit voordat de eerste pas demonstreert wordt. Na iedere demonstratie van de bewegingen zal deze goed uitgelegd worden aan de groep, waarna het jouw beurt is om lekker te oefenen. De docent  loopt tijdens het oefenen rond om alle vragen te beantwoorden en te assisteren waar nodig. Uiteraard is het leuk als jij jouw 'teamgenoten'  aanmoedigt, kan helpen en natuurlijk andersom! Het is bijna een teamsport! 

Aan het einde van de les begeleidt de docent jullie door de cooling down, waarin ontspanning van de spieren centraal staat. Iedereen verlaat uitgedaagd, trots en ontspannen het leslokaal en er is volop gelegenheid je vragen te stellen aan de docente m.b.t. onze studio, lessen en/of wat verder bij je opkomt. Wij willen jou graag verwelkomen als lid en vertellen je graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot een abonnement!

Zien we je snel in onze proefles?